ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2023Β

Η ημέρα Έναρξης των Μαθημάτων του χειμερινού Εξαμήνου Κατάρτισης 2023Β στο Δ.ΙΕΚ Κιλκίς, είναι η Δευτέρα 16/10/2023.

Το Τελικό Ωρολόγιο Πρόγραμμα 2023Β έχει αναρτηθεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ειδικά και μόνο για την πρώτη ημέρα των Μαθημάτων (Δευτέρα 16/10/2023) θα ισχύσουν οι εξής αλλαγές:

  • στο Τμήμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)  Γ’ Εξαμήνου, θα πρέπει να έρθουν στις 14:30 στον χώρο του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς (ΚΕΓΕ, Γ. Αργυρίου 12) όλοι οι Καταρτιζόμενοι (κι όχι μόνο η μία ομάδα, ούτε να πάνε στο εξωτερικό εργαστήριο μαγειρικής)
  • στο Τμήμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Α’ Εξαμήνου, οι Καταρτιζόμενοι θα πρέπει να έρθουν στις 14:30 στον χώρο του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς (ΚΕΓΕ, Γ. Αργυρίου 12) (κι όχι στο ΔΙ.ΠΑ.Ε)

Επίσης, επισημαίνουμε στους Καταρτιζόμενους των παρακάτω Τμημάτων ότι θα πρέπει να έρθουν στις 14:30 στον χώρο του ΕΚ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Καραολή & Δημητρίου 6, Κιλκίς) :

  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Α’ Εξαμήνου
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ Α’ Εξαμήνου
  • ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Γ’ Εξαμήνου

Τέλος, οι Καταρτιζόμενοι του Τμήματος ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Α’ Εξαμήνου, δεν θα έρθουν στο Δ.ΙΕΚ Κιλκίς τη Δευτέρα 16/10/23 καθώς δεν έχουν Μαθήματα εκείνη την ημέρα.


Παρακαλούνται όλοι οι Εκπαιδευτές να περάσουν εγκαίρως (πριν την ώρα έναρξης των μαθημάτων τους) από την Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς (ΚΕΓΕ, Γ. Αργυρίου 12) για την παραλαβή των Φακέλων των Τμημάτων.

Loading