ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ
Δ.ΙΕΚ Κιλκίς ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (Chef)
Σχ. Έτος 2018-2019 Κατάρτιση Β΄ εξαμήνου (2019Α)
Α/Α | ΩΡΑ | ΔΕΥΤΕΡΑ | ΤΡΙΤΗ
ΛΑΦ Α΄ ΓΚΡΟΥΠ |
ΤΕΤΑΡΤΗ | ΠΕΜΠΤΗ
ΛΑΦ Β΄ΓΚΡΟΥΠ |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
1 | 14:30 -15:15 | ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
|
|
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
(Θ) Ιορδανίδου Σημέλα ΠΕ88.04-Διατροφής |
ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
(Θ) ΣΤΟ Δ ΙΕΚ (ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ) Ιωαννίδης Στυλιανός Μαγειρικής Τέχνης |
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης Κουντουρά Αναστασία ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων |
2 | 15.15-16.00 | ΓΑΛΛΙΚΑ
Σωτηριάδου Χριστίνα ΠΕ05- Γαλλικής
|
|
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
(Θ) Ιορδανίδου Σημέλα ΠΕ88.04-Διατροφής |
ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
(Θ) ΣΤΟ Δ ΙΕΚ (ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ) Ιωαννίδης Στυλιανός Μαγειρικής Τέχνης |
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης Κουντουρά Αναστασία ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων |
3 | 16.10-16.55 | ΓΑΛΛΙΚΑ
Σωτηριάδου Χριστίνα ΠΕ05- Γαλλικής
|
Α? ομάδα (ΛΑΦ)
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Ιωαννίδης Στυλιανός Μαγειρικής Τέχνης
|
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
(Θ) Ιορδανίδου Σημέλα ΠΕ88.04-Διατροφής
|
Β? ομάδα (ΛΑΦ)
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Ιωαννίδης Στυλιανός Μαγειρικής Τέχνης
|
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης Κουντουρά Αναστασία ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων |
4 | 16.55-17.40 | ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Θ) Μιχαηλίδου Μαρία Ζαχαροπλαστικής
|
Α? ομάδα (ΛΑΦ)
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Ιωαννίδης Στυλιανός Μαγειρικής Τέχνης
|
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ Θ Τσιλιγγίρη Λευκοθέα ΠΕ 18.35 Τουριστικών Επιχ/σεων
|
Β? ομάδα (ΛΑΦ)
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Ιωαννίδης Στυλιανός Μαγειρικής Τέχνης
|
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
( Θ) Κουντουρά Αναστασία ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων |
5 | 17.50-18.35 | ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Ε) Μαργαριτόπουλος Κων/νος Μιχαηλίδου Μαρία Ζαχαροπλαστικής |
Α? ομάδα (ΛΑΦ)
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Ιωαννίδης Στυλιανός Μαγειρικής Τέχνης
|
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) Τσιλιγγίρη Λευκοθέα ΠΕ 18.35 Τουριστικών Επιχ/σεων Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης |
Β? ομάδα (ΛΑΦ)
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Ιωαννίδης Στυλιανός Μαγειρικής Τέχνης
|
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
( Θ) Κουντουρά Αναστασία ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων |
6 | 18.40-19.35 | ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Ε) Μαργαριτόπουλος Κων/νος Μιχαηλίδου Μαρία Ζαχαροπλαστικής |