ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Δ.ΙΕΚ Κιλκίς      ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (Chef)

Σχ. Έτος 2018-2019            Κατάρτιση  Β΄ εξαμήνου (2019Α)

Α/Α ΩΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

ΛΑΦ  Α΄ ΓΚΡΟΥΠ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ

ΛΑΦ Β΄ΓΚΡΟΥΠ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
1 14:30 -15:15                    ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

 

 

 

 

 

ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ

(Θ)

Ιορδανίδου Σημέλα

ΠΕ88.04-Διατροφής

ΤΕΧΝΗΣ   ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

(Θ)

ΣΤΟ Δ ΙΕΚ

(ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ)

Ιωαννίδης Στυλιανός

Μαγειρικής Τέχνης

ΠΡΑΚΤΙΚΗ    ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΣΤΗΝ   ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

(Ε)

Σιδηρόπουλος Κύριλλος

Μαγειρικής Τέχνης

Κουντουρά Αναστασία

ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

2 15.15-16.00 ΓΑΛΛΙΚΑ

Σωτηριάδου Χριστίνα

ΠΕ05- Γαλλικής

 

 

 

 

 

 

ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ

(Θ)

Ιορδανίδου Σημέλα

ΠΕ88.04-Διατροφής

ΤΕΧΝΗΣ   ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

(Θ)

ΣΤΟ Δ ΙΕΚ

(ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ)

Ιωαννίδης Στυλιανός

Μαγειρικής Τέχνης

ΠΡΑΚΤΙΚΗ    ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΣΤΗΝ   ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

(Ε)

Σιδηρόπουλος Κύριλλος

Μαγειρικής Τέχνης

Κουντουρά Αναστασία 

ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

3 16.10-16.55 ΓΑΛΛΙΚΑ

Σωτηριάδου Χριστίνα

ΠΕ05- Γαλλικής

 

 

Α? ομάδα (ΛΑΦ)

ΤΕΧΝΗ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

(Ε)

Ιωαννίδης Στυλιανός

Μαγειρικής Τέχνης

 

   ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

(Θ)

Ιορδανίδου Σημέλα

           ΠΕ88.04-Διατροφής

 

 

 

Β? ομάδα (ΛΑΦ)

 

ΤΕΧΝΗ   ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

(Ε)

Ιωαννίδης Στυλιανός

Μαγειρικής Τέχνης

 

 ΠΡΑΚΤΙΚΗ    ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΣΤΗΝ   ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

(Ε)

Σιδηρόπουλος Κύριλλος

Μαγειρικής Τέχνης

Κουντουρά Αναστασία 

ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

4 16.55-17.40                           ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

(Θ)

Μιχαηλίδου Μαρία

 Ζαχαροπλαστικής

 

Α? ομάδα (ΛΑΦ)

 

ΤΕΧΝΗ   ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

(Ε)

Ιωαννίδης Στυλιανός

Μαγειρικής Τέχνης

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Θ

Τσιλιγγίρη Λευκοθέα

ΠΕ 18.35 Τουριστικών Επιχ/σεων

 

Β? ομάδα (ΛΑΦ)

 

ΤΕΧΝΗ   ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

(Ε)

Ιωαννίδης Στυλιανός

Μαγειρικής Τέχνης

 

ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

( Θ)

Κουντουρά Αναστασία

ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

5 17.50-18.35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

(Ε)

Μαργαριτόπουλος Κων/νος

Μιχαηλίδου Μαρία

Ζαχαροπλαστικής

Α? ομάδα (ΛΑΦ)

 

ΤΕΧΝΗ   ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

(Ε)

Ιωαννίδης Στυλιανός

Μαγειρικής Τέχνης

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

(Ε)

Τσιλιγγίρη Λευκοθέα

ΠΕ 18.35 Τουριστικών Επιχ/σεων

Σιδηρόπουλος Κύριλλος

Μαγειρικής Τέχνης

Β? ομάδα (ΛΑΦ)

ΤΕΧΝΗ     ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

(Ε)

Ιωαννίδης Στυλιανός

Μαγειρικής Τέχνης

 

ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

( Θ)

Κουντουρά Αναστασία

ΠΕ80-Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

6 18.40-19.35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

(Ε)

Μαργαριτόπουλος Κων/νος

Μιχαηλίδου Μαρία

Ζαχαροπλαστικής

       

 

 

Loading