ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ -ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019Α
Δ.ΙΕΚ Κιλκίς ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (Chef)
Σχ. Έτος 2018-2019 Κατάρτιση Δ΄ εξαμήνου (2019Α)
Α/Α | ΩΡΑ | ΔΕΥΤΕΡΑ
ΛΑΦ |
ΤΡΙΤΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ |
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΛΑΦ |
ΠΕΜΠΤΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΙΕΚ |
1 | 14:30 -15:15 | Α΄ΓΚΡΟΥΠ
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
Β΄ΓΚΡΟΥΠ
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
ΑΓΓΛΙΚΑ,
(Θ) Κολεσιώτου Μαρία ΠΕ06-Αγγλικής
|
||
2 | 15.15-16.00 | Α΄ ΓΚΡΟΥΠ
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ (Ε) Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης
|
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
Α΄ΓΚΡΟΥΠ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ Σμυρνάκος Ιωάννης Μαγειρικής Τέχνης |
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
(Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
ΑΓΓΛΙΚΑ,
(Θ) Κολεσιώτου Μαρία ΠΕ06-Αγγλικής
|
3 | 16.10-16.55 | Α΄ ΓΚΡΟΥΠ
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ (Ε) Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης
|
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
Α΄ΓΚΡΟΥΠ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ Σμυρνάκος Ιωάννης Μαγειρικής Τέχνης |
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
(Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
ΓΑΛΛΙΚΑ
Σωτηριάδου Χριστίνα ΠΕ05- Γαλλικής
|
4 | 16.55-17.40 | Β΄ ΓΚΡΟΥΠ
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ (Ε) Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης
|
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
Β΄ΓΚΡΟΥΠ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ Σμυρνάκος Ιωάννης Μαγειρικής Τέχνης |
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
(Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
ΓΑΛΛΙΚΑ
Σωτηριάδου Χριστίνα ΠΕ05- Γαλλικής
|
5 | 17.50-18.35 | Β΄ ΓΚΡΟΥΠ
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ (Ε) Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης
|
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
Β΄ΓΚΡΟΥΠ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ Σμυρνάκος Ιωάννης Μαγειρικής Τέχνης |
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
(Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
(Θ) Σιδηρόπουλος Κύριλλος Μαγειρικής Τέχνης |
6 | 18.40-19.25 |
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 4 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 7 η ΕΒΔΟΜΑΔΑ |
||
7 | 19.25-20.05 |
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (Ε) Τοπούζης Κων/νος Μαγειρικής Τέχνης |
|||
8 | 20.05-20.40 |