ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ WEBEX

Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία «Τηλεδιάσκεψη WebEx» έχει περαιτέρω αναβαθμιστεί από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

1. Ποια αλλαγή σας αφορά;

Έχει αλλάξει ο σύνδεσμος (link) της ηλεκτρονικής τάξης των Εκπαιδευτών του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς, με την προσθήκη του ψηφίου «2» μετά την λέξη «secondary» στον σύνδεσμο της ηλεκτρονικής τάξης του κάθε Εκπαιδευτή.

Παράδειγμα: Για τον Εκπαιδευτή με όνομα χρήστη (username) “tadgiann”, ο υφιστάμενος σύνδεσμος https://minedu-secondary.webex.com/meet/tadgiann θα αλλάξει σε https://minedu-secondary2.webex.com/meet/tadgiann

2. Πώς μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη νέα διεύθυνση;

O Εκπαιδευτής μπορεί να πληροφορηθεί τη νέα διεύθυνση της προσωπικής αίθουσας τηλεδιάσκεψης με σύνδεση του στην πύλη εισόδου της υπηρεσίας στο https://webex.sch.gr. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του λογαριασμού σας, θα βρείτε το νέο σας σύνδεσμο κάτω από το όνομά σας και αναλυτικές οδηγίες για την αλλαγή των ρυθμίσεων του Desktop App.

3. Η προηγούμενη διεύθυνση είναι σε ισχύ;

Όχι. Τονίζεται ότι η αλλαγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικής τάξης έχει άμεση εφαρμογή και η προηγούμενη διεύθυνση έχει απενεργοποιηθεί.

4. Πώς θα ενημερωθούν οι Καταρτιζόμενοι;

Παρακαλούμε τους Εκπαιδευτές να φροντίσουν για την ενημέρωση όλων των Καταρτιζομένων τους, για τη νέα διεύθυνση της ηλεκτρονικής τους τάξης.

Loading