ΠΡΟΟΔΟΣ 2020Β (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΘΕΜΑΤΑ)

Αγαπητοί μας Εκπαιδευτές,

όλες οι Βαθμολογικές Καταστάσεις για την Πρόοδο του 2020Β, βρίσκονται στο περιβάλλον της e-Γραμματείας του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς.

Εισερχόμενοι εκεί, θα βρείτε στο φάκελο ΑΠΟ τη Γραμματεία > ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ 2020Β των Αρχείων σας, σε μορφή (.docx), τις κενές Βαθμολογικές Καταστάσεις για την Πρόοδο του 2020Β που σας αφορούν και τις οποίες μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε Λήψη, κατεβάζοντάς τες στον προσωπικό σας Η/Υ, για να τις συμπληρώσετε.

Στη συνέχεια τις συμπληρωμένες Βαθμολογικές Καταστάσεις για την Πρόοδο του 2020Β, θα πρέπει να τις μεταφορτώσετε από τον προσωπικό σας Η/Υ, στο περιβάλλον της e-Γραμματείας του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς και συγκεκριμένα μέσα στο φάκελο ΠΡΟΣ τη Γραμματεία > ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ 2020Β των Αρχείων σας. Στον ίδιο φάκελο θα πρέπει να μεταφορτώσετε και τα αρχεία με τα Θέματα της Προόδου 2020Β για καθένα από τα Μαθήματά σας.

Καταληκτική ημερομηνία μεταφόρτωσης, είναι η Πέμπτη 17/12/2020 και ώρα 23:00

Στα Μαθήματα που υπάρχουν Ομάδες Καταρτιζομένων, υπάρχει σχετική στήλη στη Βαθμολογική Κατάστασή τους, ώστε να μπορείτε εύκολα να διακρίνετε την Ομάδα σας και να βαθμολογήσετε μόνο αυτή.

Στα Μαθήματα που υπάρχει Συνδιδασκαλία, αρκεί ένας από τους Εκπαιδευτές να μεταφορτώσει εγκαίρως, την από κοινού συμπληρωμένη Βαθμολογική Κατάστασή τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος στην e-Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς (https://lbiekkil.sites.sch.gr/files) γίνεται με τον ίδιο Λογαριασμό (όνομα χρήστη, συνθηματικό) που σας δόθηκε για την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης (προσοχή: σε περίπτωση που έχετε αλλάξει εκεί το συνθηματικό σας, η αλλαγή δεν μεταφέρεται αυτόματα στην e-Γραμματεία και θα πρέπει να ανατρέξετε στο email 30/10/2020 που σας στείλαμε με τα αρχικά στοιχεία του Λογαριασμού σας).

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα μη διστάσετε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στο: lbiekkil@sch.gr

Η Διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς

Μαυρίδου Δέσποινα

Loading