ΠΡΟΟΔΟΣ 2020Β (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΑΘΜΩΝ)

Αγαπητοί μας Καταρτιζόμενοι,

σας πληροφορούμε ότι η ενημέρωσή σας, για όλους τους Βαθμούς σας στην Πρόοδο 2020Β, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το περιβάλλον της e-Γραμματείας του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς  (e-grammateia.mysch.gr) και όχι μέσω τηλεφωνημάτων στην Γραμματεία ή ερωτημάτων προς τους Εκπαιδευτές.

Για τον λόγο αυτό, το Ατομικό Δελτίο σας ενημερωμένο με όλους τους Βαθμούς της Προόδου 2020Β, από τη Δευτέρα 21/12/2020 και ώρα 14:00, θα βρίσκεται στο περιβάλλον της e-Γραμματείας του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς  (e-grammateia.mysch.gr) και συγκεκριμένα μέσα στα Αρχεία σας, στο φάκελο ΑΠΟ τη Γραμματεία > 2020Β > ΠΡΟΟΔΟΣ.

Σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για όλους τους Βαθμούς σας στην Πρόοδο 2020Β, αποκλειστικά και μόνο από εκεί και όχι μέσω τηλεφωνημάτων στην Γραμματεία ή ερωτημάτων προς τους Εκπαιδευτές.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος στην e-Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς (e-grammateia.mysch.gr) γίνεται με τον ίδιο Λογαριασμό (όνομα χρήστη, συνθηματικό) που σας δόθηκε για την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης (προσοχή: σε περίπτωση που έχετε αλλάξει εκεί το συνθηματικό σας, η αλλαγή δεν μεταφέρεται αυτόματα στην e-Γραμματεία και θα πρέπει να ανατρέξετε στο email 05/10/2020 που σας στείλαμε με τα αρχικά στοιχεία του Λογαριασμού σας).

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα μη διστάσετε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στο: lbiekkil@sch.gr

Η Διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς

Μαυρίδου Δέσποινα

Loading