2023Β (ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ)

Στο πλαίσιο αποφυγής άσκοπου συνωστισμού στον φυσικό χώρο της Γραμματείας του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς αλλά και απλοποίησης των γραφειοκρατικών διαδικασιών, ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ την Παρασκευή 06/10/23 στο περιβάλλον της Ηλεκτρονικής e-Γραμματείας του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς, Ψηφιακά Υπογεγραμμένες ΟΛΕΣ οι Βεβαιώσεις Φοίτησης (Σπουδών) (που καλύπτουν Εγγραφή και Φοίτηση στο τρέχων Εξάμηνο 2023Β), εξατομικευμένα για κάθε Καταρτιζόμενο και συγκεκριμένα μέσα στα Αρχεία του, στο Φάκελο ΑΠΟ τη Γραμματεία > 2023Β (προσοχή: μπορείτε να την στείλετε με email όπου σας χρειάζεται).

Όλοι οι Καταρτιζόμενοι έχουν ήδη λάβει email με τα στοιχεία του Λογαριασμού τους (όνομα χρήστη, συνθηματικό) στην Ηλεκτρονική e-Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς. Είναι πιθανό το σχετικό email να έχει βρεθεί στα ανεπιθύμητα (spam), οπότε συνιστάται ο έλεγχός τους.

Σημείωση: η δυνατότητα έκδοσης Βεβαίωσης Στρατολογίας ξεκινά μια εβδομάδα μετά την έναρξη Μαθημάτων της τρέχουσας περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα από το περιβάλλον της e-Γραμματείας να κάνουν το σχετικό Αίτημα για την έκδοσή της (εικονίδιο με το γράμμα Α).

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα μη διστάσετε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στο: LBIEKKIL@SCH.GR

Loading