ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & e-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (2024Α)

Η Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης της Σ.Α.Ε.Κ. Κιλκίς είναι ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Υποστήριξης των Διά Ζώσης Μαθημάτων του Εξαμήνου 2024Α. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Μαζί με την e-Γραμματεία αποτελούν τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Σ.Α.Ε.Κ. Κιλκίς (Αρχική Σελίδα – Εργαλειοθήκη ΒΑΣΙΚΑ (στα αριστερά) και στο Κεντρικό Μενού>Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες). Ο Λογαριασμός σας (όνομα χρήστη, συνθηματικό) είναι ο ίδιος και στις δύο αυτές Υπηρεσίες. Για να εισέλθετε θα χρησιμοποιείτε τα στοιχεία του Λογαριαριασμού (όνομα χρήστη, συνθηματικό) που έχετε ήδη λάβει στο email σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης έχουν ήδη δημιουργηθεί όλα τα Μαθήματα του Εξαμήνου 2024Α για όλους του Εκπαιδευτές και έχουν εγγραφεί σ’ αυτά όλοι οι Καταρτιζόμενοι που πρέπει. Είναι έτοιμη για λειτουργία! υποστηρίζοντας από την πρώτη μέρα τα Διά Ζώσης Μαθήματα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα-πρόταση απευθυνθείτε αποκλειστικά μέσω email στο: LBIEKKIL@SCH.GR


Loading