23/24-04-2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ στον

1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό  Μαγειρικής με τίτλο

«Φαντασία γεύσεων με Σερραϊκό άρωμα» για σπουδαστές ΙΕΚ

23-24 Απριλίου 2016 στις Σέρρες

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23/24 Απριλίου ο 1ος πανελλήνιος διαγωνισμός σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Σερρών και το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών με την έγκριση της Γενικής Γραμματείας δια Βίου Μάθησης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του  Ξενοδοχείου Elpida resort & Spa στη Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.  Συμμετείχαν 18 σχολές (ΔΙΕΚ. ΣΕΚ. ΙΕΚ ΟΑΕΔ) από 18 πόλεις. Υπήρχαν 11 κατηγορίες πιάτων. Παρασκευάστηκαν 90 διπλά πιάτα από τους διαγωνιζόμενους. Απονεμήθηκαν 49 μετάλλια, 18 χρυσά, 16 αργυρά, 15 χάλκινα. Αποδόθηκαν 11 βραβεία κοινού.

Το ΔΙΕΚ Κιλκίς συμμετείχε  με 8 σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή και εκπαιδευτές   του ΙΕΚ. Ο σπουδαστής του ΔΙΕΚ Κικλίς Τσιτάκης Μιχαήλ του Γ΄εξαμήνου της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας» βραβεύτηκε με αργυρό μετάλλιο (σκούφο) για την συμμετοχή του. Επίσης ο σπουδαστής Καραϊτης Ανδρέας  του Β΄ εξαμήνου κατέλαβε την 4η θέση , η σπουδάστρια Γεωργιάδου Χρυσούλα επίσης του Γ΄εξαμήνου την 4η θέση. Ακόμη οι σπουδαστές Τσιραμπίδης Γεώργιος και Ιωαννίδης Νεκτάριος την 5η θέση για την από κοινού συμμετοχή τους.

Το ΔΙΕΚ Κιλκίς συγχαίρει όλους στους συμμετέχοντες για την επιτυχή συμμετοχή τους στον ανωτέρω διαγωνισμό και εύχεται και στο μέλλον παρόμοιες επιτυχίες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΙΕΚ Σερρών καθώς και το Επιμελητήριο Σερρών για την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης και την φιλοξενία στην όμορφη πόλη των Σερρών.

Περισσότερα στο λινκ. http://www.anexartitos.gr/eklepse-tis-entyposeis-i-fantasia-geyseon-me-serraiko-aroma-147-symmetoches-apo-17-iek-fotoreportaz/

Loading