ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Across Hotels

Στοιχεία Επιχείρησης
Ημερομηνία Καταχώρησης Αγγελίας: 26/4/2017
Επωνυμία: Across Hotels
Προϊόντα-Υπηρεσίες που παρέχονται: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Τοποθεσία ξενοδοχείων: Ποτίδεα (Χαλκιδική), Γερακινή (Χαλκιδική), Κέρκυρα, Σύβοτα (Αγία Παρασκευή), Καρπενήσι (Μικρό Χωριό), Σάμος

Γραφείο στη Θεσσαλονίκη:
Διεύθυνση: 17ης Νοεμβρίου 81Α (2ος όροφος)
Περιοχή: Κωνσταντινοπολίτικα (Άνω Τούμπα)
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2310476131 (τηλ. Γραφείου), 6977212932 (HR), 6978770295 (Chef & F&B Manager)
Ιστοσελίδα: www.acrosshotels.gr
Email: hr@across.gr (κύριος Διονύσης Αγαλιώτης, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού)
Στοιχεία Πρακτικής Άσκησης
Επιθυμητή έναρξη από 1 Ιουλίου
Αποστολή βιογραφικού σημειώματος με φωτογραφία στο email hr@across.gr και άμεση επικοινωνία με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Δυνατότητα συνέντευξης μέσω skype.

Αριθμός Ασκουμένων για κεντρική κουζίνα-ζαχαροπλαστείο: 3
Ειδικότητα Ασκουμένου/νων: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Αντικείμενο με το οποίο θα απασχοληθεί ο ασκούμενος/οι: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ / ΑΛΑ ΚΑΡΤ. Buffet / γλυκά εστιατορίου / γλυκά snack / προϊόντα ελληνικού πρωινού

Αριθμός Ασκουμένων για κουζίνα: 6
Ειδικότητα Ασκουμένου/νων: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Αντικείμενο με το οποίο θα απασχοληθεί ο ασκούμενος/οι: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ / ΑΛΑ ΚΑΡΤ. Show cooking / ελληνικό πρωινό / ελληνική κουζίνα buffet / ελληνική κουζίνα αλά καρτ / διεθνή σνακς

πρακτικη για Across Hotels Καλοκαίρι 2017

Loading